perjantaina, elokuuta 11, 2006

Raportointia reissunpaalta

Terve vaan kaikille! Ollaan nyt reissuporukalla (mina, Toni, Teemu ja Markku) taalla Kiotossa. Sendaista napattiin tosiaan botski Nagoyaan, jossa viivyttiin perati muutama tunti ennnekun tehtiin paatos jatkaa Kiotoon samantien.

Lauttamatka oli todella jees, yritettiin syoda laivan buffetti konkurssiin, juotiin olusta ja katottiin pari rainaa laivan leffateatterissa.. ainiin.. ja loikoiltiin kuumassa kylvyssa. Paatti myohastyi aikataulusta muutaman tunnin Nagoyaan iskeneen taifuunin takia.. yolla oli kieltamatta ihan mukava merenkaynti - ja jostain kaukaa kuului merisairauden suloista aannahtelya.

Jotta kaikki ei menisi liian helposti, unohdimme Matiakselta lainaamamme Lonely Planetin matkaoppaan Nagoyaan.. eli kun saavuimme illalla Kiotoon, olimme aika hukassa turistiinfopisteiden ollessa jo kiinni.. loysimme kuitenkin backbackkereiden suosimasta majatalosta halvan majoituksen.. Kiotossa olemme nyt paivisin kiertaneet temppeleita ja iltaisin ravitsemusliikkeita. Tormasimme jopa eraaseen suomalaistyttoon, joka on tampereelta kotoisin, ja joka on kaynyt Sendain Suomi-keskuksessa ja kuullut legendaa meidan juhannusjuhlistamme.. Maailma on aika pieni =)

Noh, nyt kaymaan Kyoto Imperial Palacessa ja sitten ostaan parit heittotahdet Budo Centerista! Haijjjah! Raportoin lisaa kun paasee jossain taas netin aareen.. Markkukin tossa vieressa kirjoittelee jotain omaan blogiinsa, kannattanee tsekata sekin ulos..