keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2006

Ensipuraisut

No tervepäterve, täällä Sami ja Toni raportoivat ensimmäistä kertaa nousevan arskan maaperältä. Matkan ensimmäiset osuudet (Tre->HML->Helsiki-Vantaa->Narita) sujuivat ilman vaikeuksia. Tällä hetkellä olemme tappamassa aikaa Naritan lentokentän kakkosterminaalissa. Jatkolentomme Sendaihin on viivästynyt reiskalla 3 tunnilla. Vettähän täällä Tokiossa satelee, lämpöä on 11 astetta ja Sakurat kukkii. Onneksi sentään sai luottokortilla hommattua tätä WLAN-aikaa (500 Yeniä / päivä, ei paha).

Helsinki-Vantaan taxfreestä ostimme tuomisiksi Suomi-suklaakonvehteja, turkinpippureita, Halvan salmiakkia ja tietenkin ehtaa Salmiakkikoskenkorvaa(tämä saattaa kyllä löytää tiensä "parempiin" suihin). Itse lento kesti hieman vajaa 9 tuntia, josta tehokasta unta noin puoli tuntia.. kohta saattaa väsyttää..

Yksi postitiivinen yllätys oli se että tuo Suomesta ostettu Nokia 6630 (se UMTSI-luuri ;) löysi täällä tiensä WCDMA-verkkoon.. eli kohta voi heitellä tekstiviestejä kotipuoleen.

Seuraavan muutaman tunnin aikana tutustumme odotteluloungen hieroviin penkkeihin, sekä kuvan taustalla olevan Snack&Shop:n nuudelimäsäytyksiin.. ttäältä tähän.. raportoimme taas kun on aihetta/mahdollisuus..

1 Kommentit:

Blogger Markku Järvelä sanoi...

Tana vuonna on nakojaan aika usea lahtenyt samalta japanin kurssilta nousevan auringon maahan vaihtoon.

Mina ja Teemu ollaan oltu taalla vahan pohjoisemmassa (Kitami) jo viikon verran.

Ganbatte!

5:54 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home