sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Luureja ja lihashuoltoa

Lähiaikoina onkin taas tapahtunut vaiks mitä. Loppuviikosta saatiin viimein hommattua kännykät - Matiaksen tulkkausapu osoittautui taas kultaakin kalliimmaksi. Suuren arpomisen jälkeen päädyimme Tonin kanssa samanlaisiin Vodafonen halvahkoihin prepaidpuhelimiin. Tulimme siihen tulokseen että se oli kannattavampi vaihtoehto, vaikka emme nyt sitten saaneetkaan überhienoja luureja joita olisi voinut käyttää verkonpainoina kotosuomessa =) (tosin tulin heti katumapäälle kun näin yhden Amerikkalaisvaihto-oppilaan digitv-luurin yllättävän hyvätasoisen kuvan)

Tässä puhelinnumeromme ja kännyköiden emailiosoitteemme (täällä tekstiviestien sijaan käytetään emailia, sinänsä ihan kätsyä) et jos joku haluaa tavoitella niin sopii yrittää ;)

Sami: +819064589569 [kuivis(miukumauku)h.vodafone.ne.jp]
Toni: +818033209546 [toni.levanen(ät)h.vodafone.ne.jp]

Perjantaina kävimme myös tutustumassa muiden vaihto-oppilaiden suosimalla kuntosalikompleksilla. Saimme Åkelta ilmaiset invite-liput. Täytyy sanoa että oli kyllä hienoin kuntosali mitä olen ikuna nähny (ok, mut tietäen se ei vielä kerro paljoa). Siellähän oli uimahallit, hierontasalit, jumpat, juoksumatto/kuntopyörä/tv-farmit, sauna(!!!), poreamme, lämmin- ja kylmävesialtaat. Kyseisen rakennuksen 5-kerroksessa taisi jopa olla Golfrata?!? Kuntosalin jäsenyys maksaa noin 140e / 2kk. Harkitsemme vielä liittymistä, mutta olisihan se hieman erityylistä itseensä sijoittamista kuin oluen kittaaminen ;) Mutta kylläpä tuntui hyvältä käydä pitkästä aikaa saunassa.. aaahh.. nyt on kyllä kaikki lihakset kohtuu kipeinä, olis pitäny kai mennä sinne salille ainoastaan saunomaan =)