perjantaina, toukokuuta 05, 2006

Arkielämän yksityiskohtia: Shoppailu

Uudessa artikkelisarjassamme valotamme erinäisiä yksityiskohtia liittyen elämäämme Sendaissa. Ensimmäisenä esittelemme teille rakkaimpien ostospaikkojemme TOP5:n.

1. Yodobashi Kamera
    Tämä rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva elektroniikkaostosparatiisi on vakiinnuttanut asemansa "toisena kotinamme" täällä Sendaissa. Pakkohan täällä on käydä kuolaamassa erinäisiä härpäkkeitä aina kun sattuu olemaan cityssä liikenteessä ;) Ja kyllä, olemme tietoisia ettei tämä ole mitään verrattuna Akihabarassa odottavaan elektoniikkamekkaan, mutta koska emme ole vielä sinne eksyneet niin toistaiseksi tämä vie ykköstilan.
2. Seiyu
    Vakiruokaostospaikkamme. 10 minuutin polkupyörämatkan etäisyydellä kaikanista. Auki 24h vuorokaudessa, joten siellä tulee myös lähes poikkeuksetta vierailtua baarireissuilta palattaessa.
3. Yamaya
    Alkoholijuomia maailman joka kolkasta - halvalla. Myös kiitettävä valikoima "beer snacksejä", lihavalmista ja lantrinkeja =) 'Nuf said. ..ainiin ja täällä on halvempaa tuoremehua kuin Seiyussa.
4. Hyaku Yen Shop
    Kaikkea kanoista tikapuihin - 100 jeniä kipale (~72 centtiä). Täältä hommaamme tarvitsemamme astiat, ja kaikki muutkin kodin pienet turhakkeet. Täältä muunmuassa irtoaa tuohon 100 jeniin niitä mukavia puisia älypelejä, joita Tampereen asematunnelissa kaupitellaan joulun alla 16 euron kappalehintaan..
5. Drug Penguin
    Oikeastaan emme ole ikinä käyneetkään tuossa liikkeessä, mut hei.. pointsit kotiin vetävästä logosta ja iskulauseesta =)
 

1 Kommentit:

Anonymous Ryokousha sanoi...

Hjee! Sendai rocks! Mites sujuu elämä tääl sendais? ja milloos tavataan?? oisko next viikonloppu? 12-13-14 päivät??

11:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home