maanantaina, heinäkuuta 17, 2006

Ja-pan #2

Niin tosiaan, aiemmin oli puhetta tästä meiän projektista leipoa itse leipää.. ja siitähän tuli hyvää! Oi-shiiii, kuten kuvasta ilmennee.. Paistoimme kyseisen leivän riisiheitintä leipäkoneenomaisesti käyttäen, koska täällä asuntolassa ei juuri käypiä uuneja ole. Siis onhan täällä yksi kommuuni-kaasu-uuni, mutta sillä on vähän vaikea leipoa mitään. (Minun taidoillani) sen lämmittäminen tiettyyn lämpötilaan - edes +-100 celsiusasteen tarkkuudella - on sula mahdottomuus.

Mutta seuraavaksi ryhdymme metsästämään ruisjauhoja.. Tummaa leipää riisikeittimellä - ristittäköön se Samipan #3:ksi. (#1 olkoon ne sämpylänkuvatukset joita joskus köksäntuntien inspiroimana väsäilin.. oi niitä aikoja) Posted by Picasa

2 Kommentit:

Anonymous Mikko sanoi...

Have we been watching a bit too mnuch Yakitate?

Sarjahan on jo päättynyt aikoja sitten. Teittekö ihan sen oikean riisikeitin-ohjeen mukaan mikä siin jossain jaksossa oli?

5:33 ap.  
Blogger kuivis sanoi...

Juu, Yakitatee on tullu täällä katteltua.. Suomessa ei ollu aikaa alottaa sitä sarjaa niin täällä sitten on voinu hyvällä syyllä kielikorvaa kehittää ("Nanyate!!")

Ja kyllä, sarjassa esitettyä ohjetta mukaillen tuli tuo pöräytettyä. Ihan samanlaista reaktiota se ei tämmösessä taviksessa aiheuttanu, mut ihan hyvää leipp kuitenkin =)

12:10 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home