perjantaina, heinäkuuta 14, 2006

Labroinväliset lentiskisat

Tällä ja viime viikolla on otettu eri professorien tutkimusryhmistä mittaa.. lentopalloturnauksessa. Lienee sanomattakin selvää, että päätä pidemmät "ulkomaalaisvahvistukset" ovat varsin tervettulleita pelaamaan. Vaikka pohjimmiltaan peli on hyvin samanlainen kuin kotosuomessakin, muutama oudohko eroavaisuus löytyy: Ensiksikin kummallakin joukkueella on 9 pelaajaa kerrallaan kentällä. Kenttä on ilmeisesti vain vähän suurempi, eli vilinää ja yhteentörmäyksiä riittää - kontaktilaji siis. Lisäksi syöttöä saa yrittää kahdesti, jos ensimmäinen yritys epäonnistuu.

Sitten lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia.. kun lämpöä hallissa on noin 30 astetta, ja ilmankosteus huomattava, muodostuu kentälle ennenpitkää hikilätäköitä. Vaikka nämä mopattaisiinkin pois ennen uuden pelin alkua, on lakatun puulattian ja sisäpelitossun välinen kitkakerroin samaa luokkaa kun kahden märän jääpalan. Eli itse peli näytti enemmän chevychase-tyyliseltä kaatuilufarssilta kuin urheilulta =)

Pelailu oli kuitenkin todella hauskaa, vaikka meikän labra karsiutuikin jatkosta.. (ei sinänsä että olisimme olleet huonompia, mutta arpa antoi meille 2 erää kolmesta sillä liukkaammalla puolella, nih) Toni taitaa olla paraikaa johtamassa omaa joukkuettaan uusiin voittoihin. Ganbare!

ps. Siinä vielä Kawamata-labran keisarillinen lentopalloedustus Posted by Picasa