perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Perjantai.. kauppareissu..

Nii, Perjantait on yleensä vähän tämmösiä. Pitää koittaa nollata menneen viikon taakka että loppuviikonlopun pystyy rauhassa lepäilemään seuraavaa viikkoa varten (håå?). Noh, tänä perjantaina labrapäivän päätteeksi mentiin Tonin kanssa kaupoille. Suunnistimme tälläkertaa hieman vaki-Seiyuamme suurempaan Coop Miyagi -supermarkettiin. Aiemmin viikolla yritimme turhaan metsästää Seiyusta kuivahiivaa.. tai ihan mitä tahansa hiivaa.. Jostain kumman syystä on alkanut täällä tehdä mieli kunnon leipää, ja kun sitähän ei oikein kaupasta löydä niin pitää tehdä itse sitte.. (Noh, lisäinspiraationa on lisäksi toiminut Yakitate! Japan! -niminen animesarja) 648-kerroksinen Super Vapor Action Croissant!!! huaaa!

No nyt eksyttiin hieman päivän aiheesta.. eli Coopin yläkerrassa sijaitsee kohtuu suurikokoinen Arcade, johon suunnistimme ennen ruokaostoksia. Pidemmän aikaa on jo tehnyt mieli teettää moiset Purikura-ultrasöpövalokuvat.. älkää kysykö miksi, tää kulttuuri vie mielenterveyden.. nykyään sitä huomaa jo vaistomattaan tekevänsä Yatta!-poseerauksia kameran edessä kuin kunnon nipponteinixit konsanaan (sori Mikko =) Niin, arvoimme hetken kyseisen masiinan kanssa, että saimme kyseiset kuvat ulos.. seuraavalla kerralla olemme paremmin perillä, ja auta armias, kuvistamme tulee entistäkin söpömpiä!

Niin, ja vielä siitä itse kauppareissusta.. marketissahan oli Suntory -panimon myyntiedustaja paikalla tarjoilemassa viskimaistiaisia.. (onko joku Suomessa törmännyt viskimaistiaisiin ruokamarketissa? Only in Japan, baby!) Noh, menimme nohevasti siihen tiskille, ja esittelijätyttönen kysäisi, notta laitetaanko kolan vai ginger alen kanssa.. no siihen me, että "myö ollaan Suomesta, laita raakana vaan (Sonomana iidesu)" Tähän tyttönen sitten silmät pyöreenä, että oletteko ihan varmoja(hontou ni daijoubudeska)? ja osoitteli etiketin 50,5% merkintää. No, me oltiin jotta "daijoubu, daijoubu" ja kumottiin ~2cl shotit huiviin "ahh"-huokauksen saattelemana.. Oli tytön ilme kyllä priceless tasoa.. noukittiin siitä vielä yksi pullo ostoskoriin niin saatiin aika harras hymy ja kiitos. (oli se loppupeleissä ihan hyvänmakuista viskiä, vaikkakin ei ihan edullisimmasta päästä).

Ps. pahoittelen tästä rönsyilevästä kerronnasta, mutta pitihän sitä sitten alkaa juhlistamaan perjantain tuloa, kun kerran sai vähän viskinmakua kielenpäälle ;) Ppalaillaaan moi!

1 Kommentit:

Anonymous Mikko sanoi...

Se teidän koppikuva.. oikeanpuolimmaisessa siin on kyl tyttö ja nipponilainen joille ootte maksanut että vetää teidän rynkyt päälle! :D

Ja hienoa että suomalainen juomakulttuuri leviää railakkaasti Japanissa ruokamarketti kerrallaan! :D

10:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home