lauantaina, elokuuta 19, 2006

Beppu on koettu [haa]

Beppu on nyt nahty[heh], Kitamin pojat hyvastelty (railakkaasti, ellei jopa Konoha-ninja -tyyliin), ja meidan matkamme jatkuu Osakan kautta Tokioon josta sitten takaisin Sendaihin. Tokiosta mukaan nappaamme Riitan ja Tuulan, joille toimimme viikon verran kulttuurimatkaoppaina =)

Beppu on asukasmaaraltaan noin Tampereen kokoluokkaa, ja se on tunnettu useista nayttavista kuumista lahteistaa(Onseneista).. Naiden lisaksi Bepun toinen turistivaltti[hih] on (tietysti) tytto/hostess/moderni-geisha -business =) Viihdyimme Bepussa[hihih] mukavasti pari paivaa kiertaen nahtavyyksia ja palloillen ympari keskustaa.. ja tormasimme siella jopa pariin Tamperelaiseen opiskelijaan, jotka olivat myos kertamassa Japania.. kohtuu yhteensattuma.. Teemun ja Markun kanssa kavimme Bepun Beergardenissa[muahah] vetamassa huolelliset tankkaukset (taman jalkeen emme Tonin kanssa syoneetkaan mitaan 24 tuntiin).. ja illan lopuksi hyokkasimme Tamperelaisarmeijan voimin karaokeen - ja sen jalkeen Beppu ei ollut enaa entisensa [aaaahahha.. niisk]

Kuten rivien valista voinette huomata, paikkakunnan nimi heratti (nukkuvan?) alapaanhuumoripedon, ja kameraankin tarttui useita kymmenia huvittavia(?) kylttiteksteja =)

Nyt kirjoittelemme blogia ja kulutamme aikaa taalla Osakassa.. taas yllattaen nettibaarissa, naa on oikeasti katsyja ja halvempia kun hotelliyopyminen.. noin 12 eurolla saa 10 tuntia kayttaa nettia, juoda kaffetta ja limua, lukea mangaa, kattoa dvdita, pelata pleikkaria, kayda suihkussa jne.. ei mikaan ihme etta taalla itamaissa porukkaa saattaa kupsahdella naihin mestoihin vuorokausien setittamisen paalle.. ;) Itseasiassa nyt kun tarkemmin laskee niin edellisesta 5 yosta olemme vain yhden viettaneet hotellissa.. eika edes juuri nyt vasyta =) Koko paivan vedimmekin lonkkaa laivalla Bepusta [keh-eh] Kobeen.

Norttipartio kuittaa, poistuu takavasemmalle ryystamaan "free drink" -virvokkeita, ja katsomaan You Tubesta David Hasselhoff -videoita.. Japanin parhaat palat alkaa olla nahty.. Kitamin pojille hauskaa loppureissua ja tytoille turvallista matkaa tannepain!