tiistaina, elokuuta 15, 2006

Hiroshima inDaHouse

Jeps, Himejikin on nyt nahty (iihan jees) ja selvittiin viimein tanne Hiroshimaan viime yona huolellisen paikallisjunailun seurauksena. (vaikka Juuhachi-kippu onkin halpa, on silla pidempien siirtymien suhaaminen aikamoista tuskaa). Koska oli jo aika myoha, ja keli lammin, suoritimme aina-niin-edukkaan puistoyopymisen. Ja mikas sen parempi paikka kuin Hiroshiman Peace Memorial Park - aika lailla tasan se paikka johon jenkit lasauttivat A-pommin karvan reilut 61 vuotta takaperin. Puiston penkit olivat.. noh.. niin mukavat kuin puisilta penkeilta voi yleensa odottaa, mutta younet jaivat vahaisiksi..(syy: katso edellinen artikkeli)

Aamupalan jalkeen tulimme hengailemaan tanne nettikahvimaan sumpille ja limpalle (ja ehka myos blogaamaan =). Seuraavaksi olisi tarkoitus tsekata muut Hiroshiman, ja lahialueen, nahtavyydet. Huomenna matka jatkunee lautalla kohti Beppu:a (jjep, nimesta huolimatta kuulemma ihan mukava paikka), josta me sitten Tonin kanssa alamme suorittamaan Tokioon paluusen tahtaavia toimenpiteita.. Markku ja Teemu jatkavat siita viela Okinawalle.. (kay vanhan kyl kateeksi, mut jaapahan jotain uutta koettavaa seuraavillekin Japanin matkoille ;)

Koska olen luonteeltani laiska kirjoittaja, ja menen ennemmin lapi siita mista aita on jo valmiiksi kaadettu, en itse viitsi kirjoittaa yksityiskohtaisesti kaikkea kokemaamme.. ei silla etten haluaisi teidan tietavan mita taalla on puuhattu, vaan koska Markun ja Teemun blogit kertovat aika yksityiskohtaisesti samasta reissusta.. mita sita siis uudemman kerran samaa asiaa kirjoittamaan.. lukekaa sielta.. =)

Kuiva vaikenee taas, ainakin hetkeksi..

2 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Kiitoksia erinomaisen kiintoisasta blogista, joka on osasyynä siihen, että olen itsekin hakemassa Japaniin vaihtoon.

Miten hankala hakuprosessi teidän osalta muuten oli? Tuleeko monikin hakemus hylsynä takaisin?

3:50 ap.  
Blogger kuivis sanoi...

Tervens, ja kiitosta palautteesta =)

Hakuprosessista taisin muutaman rivin kirjoittaa aivan ekassa postauksessa.. mutta ei se loppupeleissa ollut mikaan mahdottoman monimutkainen, mita nyt proffalta piti hakea suosituskirjetta ja kirjoittaa aine miksi halusi juuri siihen yliopistoon. (ja tietenkin n+1 taytettavaa lomaketta) Ainakin henkilokohtaisesti voin suositella tuota Tohoku Universitya (noh, muista ei olekaan kokemusta =)

Ja hylsyjen maara lienee suoraan verrannollinen siihen kuinka paljon sina vuonna on hakijoita.. ainakaan TTY:lta ei tana vuonna hakijoita tainnut olla kuin me 4, joten kaikki vapaat paikat eivat edes tulleet tayteen.. Onnea hakuprosessiin!

3:12 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home