tiistaina, elokuuta 15, 2006

Osaka, Kioto, Nara - Been there, done that

[tama artikkeli on kirjoitettu eilen 14.8. noin klo 12 aikoihin.. yritin blogata kannykalla, mutta johonkin sekin taas kaatui.. on se insinoori fiksu, mut ei viela tarpeeksi]

Osaka on nahty. Se on iso ja kuuma. Yovyimme mukavassa kapsulihotellissa ja paivat ollaan palloiltu kosteat pyyhkeet paassa kaupungilla.(paitsi etta se viilentaa kivasti, myos katu-uskottavuus nousee pari pykalaa)

Eilen teimme paivaretken Naraan, jossa pallistelimme maailman suurinta puurakennusta, Todajia, ja leikimme puistoalueella kesyjen bambien kanssa.(sopoilykuvamateriaalia ilmestyy myohemmin)

Nyt taitamme taivalta paikallisjunilla kohti Himejia, jossa lounastamme ja tarkastamme paikallisen linnan. Sielta junailumatka jatkuu Hiroshimaan illaksi, josta toivon mukaan loydamme majapaikan.. tai ainahan sita nailla keleilla voi suorittaa yopymisen ulkosallakin =) ..kerron myohemmin sitten lisaa kuinka aijille kavi.

1 Kommentit:

Anonymous Anonyymi sanoi...

"Eilen teimme paivaretken Naraan, jossa pallistelimme maailman suurinta puurakennusta..." oon varmaan väsy kun lausahdus "pallistelimme maailman suurinta puurakennusta" sai mut nauramaan. Mutta sen vaan tahdoin sanoa ettei teitä (ja tätä blogia) ole täällä Suomessa unohdettu.

11:33 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home