tiistaina, elokuuta 08, 2006

Perhe liikenteessä

Morientes, loma on alkanut sen verran vauhdikkaasti ettei ole juuri ehtinyt kirjoitella. Noh, tässä tiivistelmä: Pikkuveli ja vanhemmat saapuivat alkuviikosta Sendaihin menoa katsomaan. Tuli käytyä shoppailemassa ja kelattua läpi pakolliset nähtävyydet. Jani (pikkuveli) tuli muiden vaihtareiden avustuksella tutustutettua Japanin menoskeneen =) (vasemmalla taivaallinen aamupala)

Kuten kuvasta näkyy, myös biitsillä tuli vierailtua. Tarkkaavaisimmat voinevat kuvasta laittaa merkille "pienehkön" sävyeron meikäläisen ja isukin välillä. Suomen kesä siis on ollut aika paljon suosiollisempi arskailulle kun mitä täkäläinen sadekausi.

Tänä viikonloppuna on myös Sendaissa ollut tämä Tanabata festivaali.. joka on noin tuplannut kaupungin katuja tallaavan sierainparimäärän. Myös Suomalaisia on bongattu ennätysmäärä: kollegamme Teemu ja Markku saapuivat Kitamista tänne vieraiksemme, ja TTY:ltä piipahti muitakin tuttuja kasvoja katsomaan lauantain ilotulitusta.

Huomenna lähdemmekin Kitamin poikain ja Tonin kanssa laivalla Nagoyaan, josta aloitamme parin viikon Etelä-Japanin -tourneen. Yritämme raportoida matkan varrelta jostain nettikahvilasta, mutta jos blogiin ei hetkeen päivitystä ilmeenny niin älkää vaipuko epätoivoon. Palailemma Sendaihin elokuun 23. päivän tienoilla, jolloin minun ja Tonin paremmat puoliskot ovat toivottavasti matkassa mukana. (nappaamme heidät kyytiin Tokiosta) Palataan arabialle, täältä tähän!