tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Juhannusjuttu

Noniin, pahoittelen että kesti hieman tämä raportointi.. kuten aiemmassa raportissa uhkasimme, pääsimme siis viettämään perin Suomalaista Juhannusta täällä Sendaissakin. Paikalle oli kutsuttu kaikki lähiseudun suomalaiset, tai ainakin ne joista Sendai-Finland Wellbeing Centerissä tiedettiin. Itse olin hieman yllättyt, että meitä on täällä näinkin paljon ('bout 15 sierainparia) Lisäksi paikalla oli N kpl paikallisia, jotka tavalla tai toisella liittyvät joko Centerin toimintaan.. tai johonkin muuhun, elkää multa kysykö =)

Ohjelmassa oli perinteiset kesäkisat (tikkaa, saappaanheittoa ja ilmapallojen puhkomista(?), sauna ja mikä parasta - suomalaista sapuskaa! Löytyi ruisleipää, poroa, halvan salmiakkia, kossua, A-luokan makkaraa(!!!!) ja Auran sinappia.. aijjjettä! kyllä tekikikin hyvää melkein 3 kuukauden tauon jälkeen, tällä jaksaa taas pari kuukautta painaa.

Ja mitä itse juhannuksenvieton viettoon tuli, niin sekin tuli hoidettua perisuomalaiseen tyyliin - saldona kadonneita muistikuvia, kameroita kännyköitä ja polkupyörä ;) (suurin osa kadonneista kamoista taitaa olla palanneet jo omistajilleen, paitsi muutamat filminpätkät ja Juhon konkeli..)

Ps. jos olet yöllä eksyksissä pyörän kanssa, ei välttämättä kannata hylätä pyörää ja karauttaa taksilla kotiin.. suattaapi olla että seuraavana aamuna pyörän löytäminen ei ole ihan heleppo homma =) Posted by Picasa